Är du pusselbiten i fel pussel?

Alltså översatt, lever du någon annans liv utan att helt känna att du ska befinna dig där?
Du kanske försöker vrida och vända? trycka ihop kanterna? pressa ner in dig i en mall som inte är allt det som är du? Eller försöker du förändra din omgivning för att klämma ner detta?
”Om bara jobbet var såhär!”
”Om bara min sambo var mer såhär eller ville leva såhär!”
”Om det bara fanns hav utanför mitt hus!”

Kanske var det så att du först passade i detta pussel eftersom du levde ett liv du trodde var du? Men när du sedan började förändras, finna din mer autentiska väg och leva DITT liv som är ämnat för dig så utvecklades du som pusselbit till något som kräver ett annat pussel? Vi kan inte ändra på andra, det är inte vår uppgift. Vår uppgift är att hitta och leva det liv vi drömmer om.

Det är bra att vi går igenom olika stadier och upplevelser i livet, det är då vi får chansen att känna hur just vårt pussel ser ut. Ingenting i livet behöver vara slöseri, detta ”slöseri” är nyttiga lärdomar och vägvisare. När vi väljer det liv vi vill leva så faller de perfekta bitarna för den situationen in, när ditt pussel förändras så måste ju självklart bitarna som inte passar bort.
De perfekta bitarna för just det pusslet du valt får du sedan känna på, är detta jag? är detta verkligen det jaaag verkligen vill?

Det är en utmaning att våga släppa taget och ha tillit till denna process, våga lita på att rätt bitar kommer först när du lever ditt liv utifrån DIN autentiska varelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s