Äkthet

Jag så som många andra lever också med en rädsla i kroppen. Den om vad andra ska tycka.

Jag försöker sätta fingret på mina egna tankar kring den jag utger mig för att vara. Den där fegheten kring att verkligen leva ut allt jag kan vara, allt som lockar mig.

Processed with VSCO with m3 preset

Här har ni mig, den som önskar sig våga leva ut sitt liv till fullo. Som egentligen avskyr ytliga samtal men älskar de utvecklande samtalen, de som når in på djupet.
Personen med många drömmar och redan vågat hoppa många gånger men fortfarande bryter sig lös från trista mönster som gnuggats i ansiktet i hela mitt liv.
Personen som inte bara lever för personlig utan andlig utveckling, tror på knytt, pratar om chakran som det mest naturliga i världen, bollar spirituella upplevelser, tantra, tror att världen är en spegel av vår egna insida, tänker att vi kan skapa allt utifrån vår egna förutsättningar att justera vår energi och älskar tanken av alla universums olika möjligheter.

Jag kommer aldrig försöka passa in eller leva i det vanliga samhället. Jag kommer göra det som krävs för att bli mer av mig, leva ut allt jag är och vill vara.
Det senaste året har varit enormt omvälvande för mig, utvecklingen som skett är magisk och inget år har fått mig att känna mig så otroligt levande, på en sån hög frekvens i livet!

Ta min hand så går vi, vart? precis dit vi vill vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s