FANTASTISKA ”att göra-listor”!

Vikten av att starta dagen bra alltså, haaalleluujaaaa!!

Under mina senaste dagar har jag försökt utgå från att jag redan lever med en specifik detalj och känsla jag visualiserat.
Jag har dessutom kombinerat detta med att leva ett riktigt företagsamt liv. Vi måste bibehålla rörelse på något vis för att inte stagnera, precis som att andetagen alltid rör sig ut och in utan att vi har en rädsla vid att de inte ska vara återkommande. Samma tillit måste vi införa i våra vardagliga liv, där vi handlar i enlighet med den vi vill vara och vågar lita på känslan.

Mina senaste veckor har på många sätt varit intensiva men någonting som skiljer mina dagar avsevärt från andra är just ”att göra-listor”, dessa skapar all skillnad i mitt liv och jag blir som en maskin på ett väldigt bra sätt!

Idag vaknade jag innan 6. Jag startade med en morgonmeditation och sedan ett motivationsklipp som fick fylla hela mig och sedan var dagen igång! Precis vid uppstigning gjorde jag några uppmjukande övningar och sedan inledde vi dagen med glad musik, sång och dans medan vi gjorde vår frukost och sedan högg jag in i min lista som var färdig sedan gårdagskvällen.

Nu innan 9:00 känner jag mig så enormt fylld av energi tack vare allt som redan är gjort och jag känner en enorm kreativitet, WOW!

img_670007cbecdb-424e-4c25-a953-31807262a398

Hur gör du för att optimera din dag? Vilket liv önskade du att du levde idag? Hur kan du ta ett litet litet steg mot detta redan nu?

Jag vet att jag kommer fortsätta med dessa listor, jag kan känna hur dessa verkligen höjer min energi och tar mig till precis rätt ställe. För mig som använt mig av dessa listor som en periodare genom åren ser en väldigt tydlig skillnad i både produktivitet och energimässiga känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s