Pirr i kroppen, hemgång!

En vecka i lägenhet. Jag har haft en enorm hemlängtan och det pirrar i hela mig av glädje nu på min väg hem!
Om några veckor börjar vi ett ”nytt” liv som jag verkligen ser fram emot. Tills dess får jag njuta av allt jag har på gång hemma.

Jag har promenerat timme efter timme denna vecka för att göra av med all frustration av att inte göra någonting. Jag har haft listor att få gjort varje dag, jag har gjort allt på listan och mer därtill. Det bästa är att min pojkvän inte tar det personligt att jag nästan gråter över min känsla att vara i hans lägenhet ”jag förstår att du känner så, jag klättrar också på väggarna här när jag är ensam och längtar till gården”, vårt kära paradis dit jag nu är påväg.
Det är en enorm lättnad att få komma hem till allt jag vill spendera min energi på! Om några veckor kommer även pojkvännen och denna gång med någonting blir det väldigt annorlunda än det tidigare varit.

Genom en storm som pågått en tid så kan jag känna mig så himla glad över denna klippa som verkligen kämpar för mig och oss. Han får mig att känna mig otroligt värdefull!

32c96e6b-b2c9-439c-97bd-3ffaa4a5435b79eae321-6640-4f41-9823-44419ee775c460949495-1967-45bc-97ac-eb7f52d3a6cd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s